Artykuły

Ocena zmian diety doustnej pacjentów w trakcie leczenia onkologicznego


Share

Ocena zmian diety doustnej pacjentów w trakcie leczenia onkologicznego

Evaluation of changes in oral diet in patients during oncological treatment

Karolina Błędowska1, Marcin Folwarski2*, Magdalena Maciejewska-Cebulak3

1 Gdański Uniwersytet Medyczny. Polska
2 Katedra Żywienia Klinicznego. Gdański Uniwersytet Medyczny. Polska
3 Wyższa Szkoła Bankowa w Gdańsku, Wydział Zdrowia
* Autor korespondencyjny

 

10.12872/PZK-1-2022-2-PL

 

Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..

Strefa płatna

Artykuł Ocena zmian diety doustnej pacjentów w trakcie leczenia onkologicznego należy do strefy płatnej, do której wejście wymaga wysłania SMSa.

Dostęp na czas 24 godzin:

Łączenie z serwerem, proszę czekać...

Dostęp na czas 7 dni:

Łączenie z serwerem, proszę czekać...

Tu wpisz kod otrzymany SMSem:

Płatności SMS obsługuje
Dostęp SMS

Zamówienie podręcznika: Żywienie dojelitowe w domu. Podręcznik dla pacjentów

Zamówienie podręcznika: Farmaceutyczne Standardy Sporządzania Mieszanin do Żywienia Pozajelitowego Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego.

Zamówienie podręcznika: Żywienie pozajelitowe w domu. Podręcznik dla pacjentów

Zamówienie podręcznika: Praktyczny Przewodnik Po ONS oral nutrition support