Ocena zmian diety doustnej pacjentów w trakcie leczenia onkologicznego
Evaluation of changes in oral diet in patients during oncological treatment
Karolina Błędowska1, Marcin Folwarski2*, Magdalena Maciejewska-Cebulak3
1 Gdański Uniwersytet Medyczny. Polska
2 Katedra Żywienia Klinicznego. Gdański Uniwersytet Medyczny. Polska
3 Wyższa Szkoła Bankowa w Gdańsku, Wydział Zdrowia
* Autor korespondencyjny
10.12872/PZK-1-2022-2-PL
Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..