Health behaviours and nutritional status of patients hospitalised at a surgical ward
Lucyna Ścisło1, Elżbieta Walewska1, Grażyna Puto1, Magdalena Sikora1, Stanisław Kłęk2
1 Instytut Pielęgniarstwa i Położnictwa, Wydział Nauk o Zdrowiu, Uniwersytet Jagielloński Collegium Medicum, Kraków, ul. Mikołaja Kopernika 25, 31-501, Kraków; Kierownik zakładu: prof. dr hab. Maria Kózka
2 Klinika Chirurgii Onkologicznej Narodowego Instytutu Onkologii im. Marii Skłodowskiej Curie. Oddział w Krakowie, ul. Garncarska 11, 31-115 Kraków
DOI: 10.12872/PZK-4-2020-1-EN
Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..