Efektywność omega-3-kwasów tłuszczowych w żywieniu pozajelitowym w warunkach szpitalnych: przegląd systematyczny wraz z analizą [sequntial] badań naukowych – omówienie artykułu
Efficiency of fatty omega-3-fatty acids in parenteral nutrition in hospital conditions
Autor: Stanisław Kłęk
Oddział Chirurgii Ogólnej, Onkologicznej i Leczenia Niewydolności Przewodu Pokarmowego, Szpital Wielospecjalistyczny im. Stanley Dudricka, ul. Tyniecka 15, 32-050 Skawina
DOI: 10.12872/PZK-4-2019-4-PL
Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..