Żywienie a insulinooporność i cukrzyca typu 2
Autorzy: Alicja Ewa Ratajczak, Agnieszka Zawada, Martyna Marciniak, Marian Grzymisławski, Agnieszka Dobrowolska
Katedra i Klinika Gastroenterologii, Dietetyki i Chorób Wewnętrznych (kierownik ośrodka: Prof. Dr hab. n. med. Agnieszka Dobrowolska), Uniwersytet Medyczny w Poznaniu
DOI: 10.12872/PZK-4-2018-2-PL
Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..