Nadwrażliwość na dodatki do żywności
autorzy: Eliza Wasilewska1, Sylwia Małgorzewicz2
1 Klinika Alergologii i Pneumonologii Uniwersyteckie centrum Kliniczne, Gdańsk Kierownik: prof. Ewa Jassem
2 Zakład Żywienia Klinicznego i Dietetyki, Gdański Uniwersytet Medyczny Kierownik dr hab. Sylwia Małgorzewicz prof. nadzw.
DOI: 10.12872/PZK-3.09.2017.4-PL
Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..