Długoterminowe leczenia żywieniowe: wpływ emulsji opartej na bazie oliwy z oliwek na czynność wątroby.
Long-term dietary treatment: the impact of the emulsion based on olive oil on liver function.
autorzy: Stanisław Kłęk,1 Lucyna Walewska,2 Lucyna Ścisło2
1Szpital Specjalistyczny w Skawinie im. Stanleya Dudricka
2Zakład Pielęgniarstwa Klinicznego, Instytut Pielęgniarstwa i Położnictwa, Wydział Nauk o Zdrowiu, Collegium Medicum Uniwersytet Jagielloński
Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..