Analiza wpływu leczenia onkologicznego na zmianę odczuwania smaku i sposobu żywienia u dzieci z chorobą nowotworową.
autorzy: Alina Teodorczyk 1, Magdalena Otto 1, Kinga Kupczyk 1, Halina Bednarz2, Marlena Jakubczyk1, Izabela Pałgan2, Krzysztof Kusza1,3
1Katedra Anestezjologii i Intensywnej Terapii
1Studenckie Koło Naukowe Żywienia Klinicznego
2Katedra Pediatrii, Hematologii i Onkologii COLLEGIUM MEDICUM im. Ludwika Rydygiera w Bydgoszczy UMK w Toruniu
3Katedra Anestezjologii i Intensywnej Terapii Uniwersytetu Medycznym w Poznaniu
Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..