Rozwój choroby Alzheimera – rola czynników związanych z dietą.
Alzheimer's disease development – the impending role of nutritional elements
autorzy: Mariusz Jaworski,1 Marzena Trojańczyk2
1Zakład Psychologii Medycznej, Warszawski Uniwersytet Medyczny, ul. Żwirki i Wigury 81a, Warszawa
2Zakład Dydaktyki Ginekologiczno-Położniczej,Warszawski Uniwersytet Medyczny, ul. Żwirki i Wigury 61 , Warszawa
Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..