Dieta przemysłowa vs. kuchenna/miksowana w żywieniu dojelitowym pacjentów dorosłych
Industrial Diets vs. Blenderized Tube Feeds in Enteral Nutrition of Adults Patients
Autor:
Marcin Folwarski 1,2
1 Katedra Żywienia Klinicznego, Gdański Uniwersytet Medyczny, Polska
2 Poradnia Żywienia do i Pozajelitowego w warunkach domowych, Copernicus sp. z o.o., Gdańsk
DOI: 10.12872/PZK-3-2020-3-PL
Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..