Korzyści z zastosowania białek serwatkowych w żywności specjalnego przeznaczenia medycznego
Benefits of Using Whey Proteins in Food for Special Medical Purposes
Autorzy:
dr n. farm. Mirosław Perliński, dr Katarzyna Zadka
Nestle Health Science Polska
DOI: 10.12872/PZK-2-2020-2-PL
Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..