Rola składników odżywczych w stwardnieniu rozsianym
Autorzy:
prof. dr hab. med. Sylwia Małgorzewicz
Katedra Żywienia Klinicznego, Gdański Uniwersytet Medyczny
mgr Natalia Mogiłko
Regionalny Szpital Specjalistyczny im. dr. Wł. Biegańskiego w Grudziądzu
DOI: 10.12872/PZK-2-2020-3-PL
Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..