Evaluation of nutritional status of patients in the surgery ward and postoperative complications
Authors: Elżbieta Walewska1, Lucyna Ścisło1, Grażyna Puto1, Małgorzata Krzak1, Stanisław Kłęk2
1Zakład Pielęgniarstwa Klinicznego Instytut Pielęgniarstwa i Położnictwa Wydział Nauk o Zdrowiu Uniwersytet Jagielloński Collegium Medicum
2Szpital Wielospecjalistyczny im. Stanley’a Dadricka w Skawinie
DOI: 10.12872/PZK-2-2019-2-EN
Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..