Izomery trans kwasów tłuszczowych – źródła pokarmowe i działania metaboliczne
DOI: 10.12872/PZK-4.6.2016.4-pl
autor: Dorota Szostak-Węgierek, Iwona Traczyk
Zakład Żywienia Człowieka, Wydział Nauki o Zdrowiu, Warszawski Uniwersytet Medyczny
Kierownik: dr hab. n. o zdr. Dorota Szostak Węgierek | Sekcja Dietetyki Medycznej POLSPEN
DOI: 10.12872/PZK-4.6.2016.4-PL
nr 4(41) Grudzień 2016 Tom 12 ISSN 1896-3706
Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..