Artykuły

Wpływ rodzaju opakowania na trwałość emulsji tłuszczowych i sporządzanych z ich użyciem mieszanin do żywienia pozajelitowego


Share

Wpływ rodzaju opakowania na trwałość emulsji tłuszczowych i sporządzanych z ich użyciem mieszanin do żywienia pozajelitowego

Influence of type of containers on stability of lipid emulsion and parenteral admixtures

autorzy: Dorota Wątróbska-Świetlikowska1, Ewelina Jereczek1

1 Katedra i Zakład Farmacji Stosowanej, Gdański Uniwersytet Medyczny Kierownik Katedry: prof. dr hab. n. farm. Małgorzata Sznitowska

DOI: 10.12872/PZK-2.6.2016.5

nr 2(39) czerwiec 2016 Tom 12 ISSN 1896-3706

Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..

Strefa płatna

Artykuł Wpływ rodzaju opakowania na trwałość emulsji tłuszczowych i sporządzanych z ich użyciem mieszanin do żywienia pozajelitowego należy do strefy płatnej, do której wejście wymaga wysłania SMSa.

Dostęp na czas 24 godzin:

Łączenie z serwerem, proszę czekać...

Dostęp na czas 7 dni:

Łączenie z serwerem, proszę czekać...

Tu wpisz kod otrzymany SMSem:

Płatności SMS obsługuje
Dostęp SMS

Zamówienie podręcznika: Żywienie dojelitowe w domu. Podręcznik dla pacjentów

Zamówienie podręcznika: Farmaceutyczne Standardy Sporządzania Mieszanin do Żywienia Pozajelitowego Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego.

Zamówienie podręcznika: Żywienie pozajelitowe w domu. Podręcznik dla pacjentów

Zamówienie podręcznika: Praktyczny Przewodnik Po ONS oral nutrition support